„TAK SE VŠICHNI USERTE, JE TADY ÚDOLÍ HÁDU!“

„TAK SE VŠICHNI USERTE, JE TADY ÚDOLÍ HÁDU!“

Jó takhle, právě takhle se psaly metalový dějiny, takhle jsem se psali my! Takhle se psal DEBUSTROL (to píše!), a je úplně jedno, že to není devastace autobusu s trpaslíky, je úplně jedno, že to „není“ Martin Kolínský (jednou mne za to občanské jméno mejlem pěkně seřval), ale holt Kolinss, ale co není vůbec jedno, že je to náš DEBUSTROL!

Píše se rok 1991 a já to pořád pamatuju, jak se mi tavil asfalt pod ryskou a během pár kund sekund řvala Krvavá práce. A v tom stejným pokoji, kde teď píšu tenhle zběsilý dějinný článek, burácely akordy přelomového tuzemského thrash metalu.

Jojo, kdo umí, ten umí. Je fakt, že tahle zonka je skoro všude: v syrové masové verzi na demu (čímž pádem i na CD), v profi verzi na LP, na DVD XX LET Totálního Masakru, na Vyznání Smrti Live, logicky výběrovka Příchod Antikrista, logicky 33 Let Antikrista, no a do pekla radši už ani nekoukejme. Zkrátka Údolí, vo kterým se nikdo nehádá.

Že je Debustrol slavnej, vo tym žádná – koneckonců kolik metalových kapel se může pochlubit tím, že na nich byl premiér (v daném případě Topolánek – viz cit. DVD). Aneb že by to byl býval Neuropatalog (tedy ne popadá chiromu, ale „dva panáky rumu / a de na to“)?

Sestavil Dědek.  

Původně jsme sem chtěli dát samozřejmě ten klasický geniální TV klip z Hitparády Martina Hrdinky, leč bohužel technické parametry znemožňují přehrávat určitá videa v jiných oknech, takže je tady pouze skladba a odkaz. Díky moc za pochopení, naši věrní.

https://www.youtube.com/watch?v=XZdY9Q5vSKE

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>