Právě vychází druhá deska progresivně laděné formace The Split!

Právě vychází druhá deska progresivně laděné formace The Split!

Právě vychází druhá deska progresivně laděné formace The Split. Vychází v limitovaném nákladu jako klasický jewel case a digipak!

Později v digitální distribuci přes kanadské SODEH Records !

Progresivně-experimentální kapela „THE SPLIT“, která započala svou existenci někdy kolem roku 2018, když se k osamělému duu nadšených prog-metalistů, jimž byli a jsou Mira Řezníček / kytara ( Split Bearing, Purcupine Tree Tribute ) a Zdena Čepa Čepička / bicí ( Forgotten Silence  , Pačess, ex-Ador Dorat, ex-Postcard from Arkham ), připojil neméně nadšený bassplayer, Mira Mik Valouch ( Scenery, Archeonic ) právě vydávají novou, již druhou desku s názvem „Mankind In Vitro“ !

Hudebně i textově kapela plynule navazuje na úspěšný debut s názvem „Reminiscences“, jenž vyšel v roce 2021 u @Slovak Metal Army. Nová deska se pohybuje na nevyzpytatelných, rozbouřených vlnách technického progmetalu a progrocku, zahaleného do mlžného oparu nadýchané melancholie, mystična a nekonečných hudebních i textových nálad. Kdo má rád složitou, technickou, propracovanou muziku, je tato kapela, jakožto i její dvě desky správná volba.

 

Trailer zde:

https://www.facebook.com/watch/?v=1202990210722837

--

DEAD MAGGOTY PRODUCTIONS

https://www.facebook.com/deadmaggoty

https://www.instagram.com/dead_maggoty_productions/

https://www.discogs.com/label/2935982-Dead-Maggoty-Productions

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>