“Loučení se světem pozemským” OD DISSOLVING OF PRODIGY VYJDE POPRVÉ NA VINYLU 25. ČERVENCE. PŘEDOBJEDNÁVKY JIŽ SPUŠTĚNY!

“Loučení se světem pozemským” OD DISSOLVING OF PRODIGY VYJDE POPRVÉ NA VINYLU 25. ČERVENCE. PŘEDOBJEDNÁVKY JIŽ SPUŠTĚNY!

Dnes (čtvrtek 4. července) by frontman DISSOLVING OF PRODIGY René Krystyn aka Fusaty oslavil půlstoletí svojí existence na světě pozemském. Realita je však taková, že se světem pozemským se nedobrovolně rozloučil už 23. září 2013.

Reedice „Loučení se světem pozemským“ na digipaku a audiokazetě vyšly 23. 9. 2023. Symbolicky v den desátého výročí Fusateho skonu. Nebudu mlžit… vydání vinylové reedice jsem záměrně inicioval k 4. 7. 2024 jako symbolický dar příteli, jehož hudba s námi zůstane navždy, nicméně ne vždy se vše povede podle plánu, takže 4.7. alespoň spouštím předobjednávky a 25.7. se objednávky rozletí na vaše adresy.

Až budete mít LP ve svých rukou, všimnete si, že oproti CD a MC verzi je pořadí skladeb mírně přehozené. Je to kvůli tomu, že časový limit pro jednu stranu vinylu je nekompromisní a nechtěl jsem desku dostat do zvukové komprese.

K vinylu se samozřejmě dá přiobjednat cokoliv dalšího z Pařátshopu, třeba pánská trička k této události, která jsou mírně odlišná od “verze CD & MC” z loňského září. Trička budou vyrobena pouze na předobjednávky do 21. července. Proč pouze na předobjednávky? Článek ZMĚNA V DISTRIBUCI MERCHANDISE Z DÍLNY PAŘÁTU je k přečtení v Pařátshopu ZDE.

Pakliže nebudete chtít objednávku poslat zásilkovou službou, klidně se můžete zastavit osobně k nám do výdejního místa v Háji ve Slezsku, kde vás rád uvítám a prohodím nějaká ta slova. Podrobnější informace v článku ZDE.

Provedení LP: Černý vinyl vložený do potištěné vnitřní kapsy uložený v kartonovém obalu a potažený fólií.

Na jednu objednávku v Pařátshopu lze z tohoto titulu zakoupit pouze jeden kus. Systém je tak nastaven záměrně. V případě zájmu o více kusů z jednoho titulu pište na petr@paratshop.cz a domluvíme se individuálně.

Předplatitelé Pařátu mohou využít věrnostní slevu, pokud objednávku neplánují pro partu kamarádů (úsměv). Podrobnější informace ZDE.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>