ETEF 2025 oznamuje termín konání jubilejního 10. ročníku: 25.-26. 7. 2025

ETEF 2025 oznamuje termín konání jubilejního 10. ročníku: 25.-26. 7. 2025

Zdravíme všechny fanoušky UG metalu! Doufáme, že se, stejně jako my, všichni těšíte na jubilejní desátý ročník ETEF – Enter The Eternal Fire festivalu! Ten se uskuteční 25.-26. 7. 2025 v areálu koupaliště ve Volyni v jižních Čechách. Naváže na předchozí ročníky z let 2015-2020 a 2022-2024.

A když jubileum, tak se samozřejmě sluší, abychom jej jak se patří oslavili, tudíž se návštěvníci mohou těšit na nějaké překvapení, které zatím samozřejmě zůstává utajeno. Ono nejde jen o deset ročníků ETEFU, ale zároveň dvacet ročníků letních metalových festivalů ve Volyni, protože v letech 1998-2005 proběhlo osm ročníků Open Hell Festu a se dvakrát uskutečnil Metalfest Volyně.

ETEF je dvoudenní festival, program je rozdělený mezi pátek a sobotu, přičemž v pátek se začíná hrát  brzy odpoledne, v sobotu krátce po poledni.

Dramaturgie ETEFU je zaměřena na tradiční extrémní metalové žánry – black, death, thrash, doom. V minulých letech na ETEFU zahrála pestrá paleta kapel z celého světa, namátkou: MEMORIAM, HATE, DOLD VORDE ENS NAVN, INCANTATION, DARKENED NOCTURN SLAUGHTERCULT, ISOLE, CENTINEX,  SADIST,  EREB ALTOR, AETERNUS, MASTER´S HAMMER, ASSASSIN, DEMONICAL, IMPALED NAZARENE, HYPNOS nebo ROOT.

Velkou devízou je místo konání – prvorepublikové koupaliště. Přímo z bazénu je vidět na pódium, stanování je zajištěno na přilehlé travnaté ploše přímo v areálu zdarma, samozřejmostí je velký výběr jídla a pití za bezkonkurenční ceny. Parkování je možné rovněž zdarma v okolí koupaliště nebo ve městě.

První kapely a start předprodeje oznámíme na začátku podzimu. Další informace budou zveřejňovány na FB a webu akce, sledujte tedy naše informační kanály pro nejčerstvější informace!

https://www.facebook.com/eteffest/

http://etef.cz/

 

Děkujeme za přízeň!

ETEF Team

ETEF = (old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky) = zábava pro metalové tradicionalisty!

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>