DEATH COFFEE PARTY 12.

DEATH COFFEE PARTY 12.

DEATH COFFEE PARTY 12.

2.-3. 8. 2024 Litoměřice, Výstaviště Zahrady Čech

Cena vstupenek v síti prodejen Ticketstream:

  • Vstupenka dvoudenní  (první/druhá vlna)                           1000/1200, Kč
  • Vstupenky jednodenní na místě                                            1000, Kč
  • Vstupenky dvoudenní na místě                                             1400, Kč           

 

DCP crew uvádí již 12. ročník metalového festivalu, který se koná tradičně v areálu výstaviště Zahrady Čech v Litoměřicích. Pořadatelé letos naservírují největší úlovek v dějinách konání festivalu, a to americkou legendu SUFFOCATION v rámci Europe Summer 2024. Poprvé u nás zahrají i ANALEPSY, slam/brutal deathmetalová řežba z Portugalska nebo kalifornské trio NECROT, které si získalo uznání díky svému syrovému a agresivnímu stylu. Máme tu i britskou stálici brutal deathmetalového undergroundu CREPITATION nebo energické trio ze Slovenska ČAD. Samozřejmě nezapomínáme ani na českou scénu, jako například jihočeský grindcore GUTALAX, hronovští TORTHARRY nebo pořádající ANIME TORMENT, a mnoho dalších skvělých jmen.

Festival nabízí bohatý výběr jídla i pití, a to za opravdu příznivé ceny. Taktéž bude na místě několik dister, nabízejících veliké množství kapelních oděvů, CD a LP a dalšího hudebního merchandise.

Pro návštěvníky je zajištěno zdarma parkování a stanování přímo v areálu výstaviště. K ubytování je možno využít i přilehlého hotelu Koliba, umístěného též v areálu. Pro více informací navštivte naše stránky: 

 

facebook.com/deathcoffee

deathcoffee.cz

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>